Goudvuur Vuurwerk Gouda - dé Winkel voor het Mooiste Vuurwerk.

2016

 

Winnaars Vuurwerkpakket tijdens de Goudvuur Vuurwerkshow 2016 in Gouda

 

2015

 

Winnaars Vuurwerkpakket tijdens de Goudvuur Vuurwerkshow 2015 in Gouda

 

2013

 

Verkoopteam Goudvuur Vuurwerk Gouda

Foto gemaakt door http://www.rfgfireworks.nl

 

2012

 

 

 

 

2011

 

Jodan Boys en Goudvuur Vuurwerk samen in actie...

Goudvuur Vuurwerk Drimble

Make a wish gouda

De boys van Jodan Boys op bezoek bij Goudvuur Vuurwerk Gouda

 

 

 

22-12-2011 Goudvuur Vuurwerk in de Krant van Gouda

 

vuurwerkshow gouda 2011

 

Vuurwerk en de jeugd van Gouda RFC

Goudse Vuurwerkshow en RFC Gouda

 

Vuurwerk Goudse Post

 

 

2010

2009

RFC Gouda Vuurwerk

 

 

 

2008


 


 

 

2007

Consument mag mening geven over vuurwerk

Algemeen Dagblad 20 december 2007 : Vuurwerk Veilig Enquête in het AD op 21 december 2007

GOUDA - Bij Goudvuur Vuurwerk ontvangen kopers van vuurwerk dit jaar een uitnodiging om mee te doen aan de ‘vuurwerk veilig enquête voor consumenten’.

Bovendien krijgen klanten een vuurwerkhouder.

Goudvuur is een van de vier handelaren in Nederland die de uitnodigingen voor de enquête verspreiden. De andere zijn de Rijswijkse Vuurwerkhal, Brouwer Vuurwerk in Arnhem en Ed Raket in Bergen op Zoom.

De resultaten van de enquête worden opgestuurd naar het ministerie van VROM. ,,Zo krijgt de politiek ook inzicht in het gebruik van vuurwerk door consumenten,’’ legt mede-eigenaar Barbara Luxen van Goudvuur Vuurwerk uit. ,,Toen we hoorden van de enquête waren we gelijk enthousiast. We doen mee omdat we graag willen weten wat er onder de consumenten speelt,’’ aldus Luxen. ,,Er wordt veel gesproken over de veiligheid van vuurwerk. De enquête geeft de consument eindelijk de kans hierover zijn mening te ventileren.’’

Behalve de uitnodiging voor de enquête krijgen klanten van Goudvuur een vuurwerkhouder. Overigens wel zolang de voorraad strekt. In de houder kan vuurwerk worden geplaatst, zodat het niet kan omvallen. In totaal worden er zo’n tweeduizend houders uitgedeeld.

In de enquête wordt klanten ook gevraagd naar de ervaringen met de houder. ,,De houder is nieuw op de markt en zo kunnen we hem gelijk testen,’’ verklaart Luxen.

De enquête kan vanaf 1 januari twaalf uur ’s nachts worden ingevuld. De resultaten gaan op 15 januari naar het ministerie van VROM.

----------

Goudvuur brengt veilige vuurwerkhouderdoor Henk Schenkers - Krant van Gouda

André Boom en Barbara Luxen zijn benieuwd hoe de nieuwe vuurwerkhouder bevalt.
Goudvuur, één van de grotere verkooppunten van vuurwerk in Gouda, besteedt dit jaar extra zorg aan het veilig afschieten van vuurwerk. Met de introductie van de vuurwerkhouder kunnen voortaan de wat lichtere fonteinen, potten en zogeheten single shots op stabiele wijze worden afgestoken. Een belangrijke handreiking naar vooral jongeren die soms wat lichtvaardig met vuurwerk omspringen.

De vuurwerkhouder is dit jaar ontwikkeld en wordt beproefd door een viertal vuurwerkverkopers in Nederland, waaronder Goudvuur aan de Nijverheidstraat 21 in Gouda. De houder is een 15 x 15 cm grote plastic plaat van waaruit de sierpot zowel recht als onder een schuine hoek kan worden afgestoken zonder om te vallen. Hij wordt gratis verstrekt bij de aankoop van een pakket vuurwerk en is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Barbara Luxen en André Boom hebben er ‘een goed gevoel’ bij als mensen hun zaak verlaten met mooi vuurwerk, maar ze moeten het vooral ook veilig kunnen afsteken, vinden zij. Daarvoor krijgt de klant er speciaal bij aankoop ook een gratis aansteeklont bij.

Enquête

Direct na middernacht op 1 januari kan men op internet een enquêteformulier invullen en aangeven hoe de vuurwerkhouder is bevallen. André en Barbara zijn naast de veiligheid ook geinteresseerd in het gebruik van het apparaat onder slechte weersomstandigheden. Onder de deelnemers van de enquête worden twintig cadeaubonnen verloot, die eind 2008 kunnen worden omgezet in vuurwerk. Het resultaat wordt geëvalueerd en doorgespeeld naar het ministerie.

Vuurwerk verkooppunt Goudvuur heeft een opslagcapaciteit van tien ton die met name in beslag wordt genomen door siervuurwerk. Populair is vooral de cake, een sierpot die sinds een jaar vijfhonderd gram kruit mag bevatten waardoor de uitwerking krachtiger en afwisselender is. Maar ook de bekende knallers zitten in het assortiment. “Vuurwerk afsteken is leuk, maar dat betekent ook opruimen”, vinden Barbara en André. De klant krijgt daarvoor een plastic zak mee. “Maar”, zeggen ze er voor alle duidelijkheid bij, “de weigeraars eerst nat maken dan pas oprapen.”


Wie meer wil weten over Goudvuur, kan kijken op www.goudvuur.nl


2006


De wettelijke regels voor verkoop en opslag van vuurwerk zijn de laatste jaren flink strenger geworden. Dit heeft als gevolg dat er nu in Nederland minder verkooppunten zijn maar dat vraag naar goedgekeurd consumenten vuurwerk vrijwel gelijk is gebleven. Dus lange rijen voor de toonbank en uitverkochte artikelen. Daarom hebben Jan Luxen en zijn dochter Barbara samen met haar man, André Boom, besloten om naast de bouw van een grote vuurwerkopslag en verkoopruimte ook online bestellen mogelijk te gaan maken. En deze vuurwerkhal heeft de naam Goudvuur gekregen.Prijsvragen & Kortingscodes
staan op onze facebookpagina!

Facebook

    0 items

Goudvuur Vuurwerkshow

Onze Importeurs